Titta på motorsport

Gillar man att se snabba fordon och kanske framför allt ljudet av motorer finns det egentligen ingenting bättre än att uppleva motorsport live, något som man kan göra både på hemmaplan och utomlands.

Upplev F1 live

Är man intresserad av motorsport bör man någon gång i livet uppleva ett riktigt Formel 1-race. Ett bra tips kan vara att på eller annat sätt kombinera det med en semesterresa, vilket det finns alla möjligheter till då F1 körs på en rad spännande ställen som till exempel Monaco på Franska Rivieran, Melbourne i Australien, Singapore samt Sao Paulo i Brasilien.

Svenska rallyt

Även i Sverige går det att få sig motorsport av internationell toppklass till livs, nämligen i form av Svenska rallyt, som körs i trakterna norr om Karlstad. Vill man uppleva hela världseliten i rally på nära håll bör man definitivt bege sig till de värmländska skogarna i början av februari.

Speedway

De flesta ser nog i första hand motorsport som en individuell sport, men även inom motorsporten finns det lagtävlingar. Ett exempel är elitserien i speedway som lockar stora åskådarskaror till motorarenorna runt om i Sverige, vilket inte är så konstigt då speedway är en sport med mycket fart och fläkt.

admin